17.02.2022

Știu, am avut o cerere neobișnuită pentru o proaspătă mămică: am vrut să CÂȘTIG kilograme folosind LifeBox

Am discutat cu Fica despre cum a fost să renunțe să mai sară peste mese și cum a ajutat-o LifeBox să nu mai piardă kilograme după sarcină.

 

Ce te-a determinat să alegi LifeBox în calitate de tânără mămică?

Am observat la un moment dat, după naștere, că deși revenisem la greutatea inițială în câteva luni, noul ritm de viață, cumulat cu multe nopți nedormite din cauza alăptării, încă îmi lua din kilograme. Pe scurt: slăbeam mai mult decât îmi doream. Așa că m-am decis să iau măsuri și, în primul rând, să evit să mai sar peste mesele principale. Am început căutările și am descoperit meniurile LifeBox la fix. 

 

Ce sperai să se întâmple în urma dietei LifeBox, care a fost obiectivul tău?

Obiectivul meu numărul unu a fost să nu mai pierd din greutate. Am știut că am de corectat niște obiceiuri proaste (săream peste mese, recunosc) și mă bucur că după o lună am reușit. 

 

Față de ce ți-ai propus, ce rezultate ai avut?

La sfârșitul lunii alături de LifeBox cea mai mare bucurie a fost să văd că bifez două kilograme în plus, nu în minus. 

 

Ce tip de meniu ți-ai ales? Ce te-a atras la acesta?

Am ales meniul OptimBox în primul rând pentru că este cel mai variat. Am vrut să fiu expusă la preparate cât mai diverse, pe care poate nu le-aș fi ales dacă aș fi comandat punctual de la un restaurant. Am ales numărul de kcal raportându-mă realist la cantitățile pe care le pot mânca și, având în vedere că porțiile din meniurile LifeBox sunt generoase, cred că am ales perfect.
 

Ce preparate ți-au plăcut în mod deosebit?

Am descoperit o cremă tartinabilă din humus, busuioc proaspăt și roșii uscate - o minunăție. Iar grișul în familia mea de acum se face cu mascarpone și se servește cu dulceață de fructe - am fost cucerită. 

Au fost ingrediente sau combinații de ingrediente în rețete pe care nu le-ai întâlnit până acum?

Într-o dimineață am mâncat budică de tapioca și m-am tot întrebat de atunci de ce am evitat-o până acum. Tot LifeBox m-a împrietenit cu bulgurul sau amarantul. 

 

După ce ai trecut prin experiența LifeBox, ce prejudecăți pe care le aveai înainte de dietă ai observat că sunt false? 

Cred că în momentul în care apar termeni precum “nutriționiști” sau “mâncare sănătoasă” în discuție, există prejudecata că mâncarea este fadă, ca gust. Însă am descoperit că nu e așa - de multe ori am fost surprinsă de varietatea de culoare, în timp ce puneam mâncarea pe farfurii și, implicit, de arome. 

 

Ce ai aflat nou despre tine după dieta cu LifeBox?

Am decoperit că nu sunt deloc prietenă cu supele și că mă privez astfel și de lichide și de vitamine. Acum sunt mult mai atentă să consum acest gen de preparate. 

 

Din punctul tău de vedere, căror persoane se potrivește LifeBox?

Eu cred că LifeBox se potrivește tuturor celor care, din varii motive, mănâncă haotic sau sar peste mese din dorința de a folosi timpul pentru a face altceva. Este un ajutor real pentru toți cei care simt nevoia unei schimbări în alimentație, dar nu știu de unde să înceapă. 

 

Ce înseamnă pentru tine LifeBox?

LifeBox pentru mine înseamnă un curs aplicat de diversificare, pe care l-aș recomanda oricui cu drag, măcar pentru două săptămâni. Rămâne o experiență pe care sunt gata să o repet oricând, pregătită să savurez fiecare clipă - la propriu. 

 

Fica Bălăncan este un wedding planner pasionat să creeze evenimente de neuitat pentru clienții săi, iar de ceva timp a intrat în rolul de proaspătă mămică de băiețel care îi ocupă majoritatea timpului și care a făcut-o să conștientizeze importanța unei alimentații variate.

Știu, am avut o cerere neobișnuită pentru o proaspătă mămică: am vrut să CÂȘTIG kilograme folosind LifeBox

Citeste si...

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

A venit vremea să discutăm și despre echilibru. Echilibrul dintre alimentație și suplimentele nutritive. Până să găsim echilibrul dintre acești 2 factori esențiali pentru un stil de viață sănătos, vă invit să vedem ce ar însemna  pe scurt o...

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Scăzut în carbohidrați și proteină, însă cu un procent ridicat de grăsimi , Meniul Keto a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite. Conține 3 mese pe zi compuse din 70 - 80% grăsimi sănătoase , 15 - 25% proteine și aproximativ 5%...

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Super mămici și tătici din comunitatea LifeBox, împreună cu Posh Baby Brands v-am pregătit un concurs pe "4 roți" pentru cei mai mici "piloți"! Ce trebuie să faci: plasează o comandă pe lifebox.ro, orice meniu...