Despre

lifebox

Născut din poftă de viață, sănătate și gust, LifeBox aduce bucuria în farfuria ta. Pregătim zilnic meniuri diverse, care să răspundă nevoilor tale și își găsească loc în stilul tău de viață.

Meniuri planificate

DE NUTRIȚIONIST

Dr. Anamaria Iulian este factorul nutriționist din ecuația LifeBox. Traduce nevoile corpului tău în combinații de 5 meniuri luate câte 3 sau 5 mese/zi. Elimină din viața ta și grija calculelor complexe, și kilogramele în plus, totul într-un mod sănătos. Mai mult, adaptează totul felului în care alegi să trăiești, mereu felul nostru principal.
Anamaria Iulian - medic primar, specializat în nutriție comportamentală și tratamentul obezității infantile, psiholog clinician și psihoterapeut, de copil, cuplu si familie.

Dr. Anamaria Iulian

Alex Cîrțu

EXECUTIVE CHEF

Cu o experiență de peste 10 ani în bucătărie, Alex ne demonstrează meniu cu meniu că putem slăbi fără să facem sacrificii la delicii. Știe că dragostea trece prin stomac și e sigur că pofta poate face pereche bună cu sănătatea.

Rețete pregătite

DE CHEF

Odată ce tragem linie sub calculele calorice, chef Alex Cîrțu pregătește rețetele sofisticate cu decor de bun gust.

Alex Cîrțu

EXECUTIVE CHEF

Cu o experiență de peste 10 ani în bucătărie, Alex ne demonstrează meniu cu meniu că putem slăbi fără să facem sacrificii la delicii. Știe că dragostea trece prin stomac și e sigur că pofta poate face pereche bună cu sănătatea.

Life changing

testimonials

Origen Todoran

Muzician

Diversitate e cuvântul prin care aș caracteriza LifeBox pentru că am descoperit ingrediente și combinații noi pe care nu le-am mai încercat. Eu am ales meniul Vegan și știu că nu e ușor să găsești atâtea combinații de mâncare care să fie gustoase făcând din asta și o experiență culinară. Mi-ar fi fost imposibil să gătesc atâtea retețe și să cumpăr atât de multe ingrediente câte am avut într-o lună de la LifeBox. Nu a fost usor să mă acomodez în primele zile cu meniul de 1500 kcal însă dupa o saptamană s-a reglat și pofta mea “de mai mult”. Un alt beneficiu important a fost in zona de foodwaste pentru că înainte aruncam mâncarea care se strica, dar cu LifeBox am avut meniul gata cântărit dupa nevoile mele și nu a fost nevoie să arunc nimic la gunoi. Și, alături de ambalajele prietenoase cu mediul, am simțit că am grijă de planetă.

Patricia Tuț

Project manager

Am ales meniul Optim, de 1500 kcal. Momentul plăcut al dimineții era acela în care deschideam pachetul, cu mare curiozitate. Nu mă uitam în avans pe site, să văd ce cuprindea meniul zilei, pentru a-mi rezerva o surpriză. Am avut parte de preparate foarte variate, iar pe lângă supe mi-a plăcut mult salata de vinete, tarta cheesecake, scramble cu roșii cherry, penne integrale cu sos parmezan și multe altele. Multe dintre preparate eu nu le gătesc în mod obișnuit. Nici nu folosesc anumite alimente sau ingrediente regăsite în rețele LifeBox și ar fi imposibil să cumpăr și gătesc atât de mult. Și încă un lucru care mi-a mai plăcut e faptul că toate aceste meniuri au venit în ambalaje sustenabile care nu dăunează mediului înconjurător.

Valentin Vesa

Community Manager - Cloudflare

LifeBox m-a ajutat să am un stil alimentar echilibrat şi să nu mai sar peste mese. Obiectivul meu a fost să mă întorc la un stil de viaţă sănătos şi să slăbesc câteva kilograme. Am avut surpriza ca, după primele primele două săptămâni, să constat că am cu patru kilograme mai puțin şi asta fără sport şi fără efort în plus, ci doar consumând exclusiv meniurile LifeBox. După o lună am constatat că am slăbit, în total, 6 kilograme şi am un tonus mult mai bun. Aș recomanda un abonament LifeBox oricărei persoane care dorește să slăbească fără griji, având parte de o alimentație sănătoasă și calculată. I-aș mai avea în vedere și pe cei care vor să scape de grija gătitului şi să ai aibă mai mult timp pentru ei înșiși sau viața de familie.

Ioana Ginghină

Actriță

Pentru mine LifeBox a fost un prieten care m-a ajutat să-mi mențin greutatea și să mănânc sănătos într-o perioadă în care timpul nu prea îmi permitea să fiu atentă la asta. În fiecare dimineață cutia era la poartă, foarte ușor de transportat, am luat cutia cu mine peste tot, și la fimări, repetiții, birou, iar acest lucru mi-a oferit disponibilitatea de a mânca atunci când îmi era foame. Deși nu era neapărat nevoie, am slăbit 2 kg, mă simt plină de energie și nu am făcut foamea. Inițial, am zis că încerc 4 săptămâni, dar uite că am intrat în a 5-a săptămână și nu mă pot despărți de LifeBox.

Iulia I.

Digital Creator & Happy Mommy

Am ales LifeBox pentru a mă motiva să mănânc mai organizat și să nu mai sar peste mese. Meniurile sunt nutritive și foarte gustoase. Am economisit timp, am scăpat de grija gătitului și m-am simțit foarte energică. Recomand LifeBox persoanelor care vor să slăbească, să aibă un stil de viață sănătos si mai ales mămicilor pentru că in timp ce dorm copilașii ele pot sa aibă timpul acela doar pentru ele.

Beatrice

Montessori Teacher

După prima lună de LifeBox, fizic m-am simțit foarte bine si s-a văzut clar diferența. Mâncarea a avut gust, mi-a plăcut foarte mult ce am avut in meniu, faptul că porțiile erau fix cât trebuie, astfel încât eu să mă bucur și să valorific cât mai mult fiecare îmbucătură. Am mai ținut diete de-a lungul timpului, însă cu LifeBox nu am simțit că sunt la dieta, totul a venit natural și am slăbit și 5 kg.

Iulia C.

Farmacist

Pentru că sunt mămică, meniurile LifeBox mă ajută extrem de mult când nu am timp să gătesc sau când nu mai știu ce să gătesc. Imi place că imi pot configura meniul în funcție de ce perioadă am nevoie, de la 1 zi până la o lună de zile și în funcție de ce obiective am. Mâncarea arată foarte bine si am momente când mă abțin să nu gust din toate când sosește meniul dimineața.

Nicoleta C.

Food Blogger

Meniurile arată foarte bine și sunt foarte gustoase. Mi-am ales un meniu cu deficit caloric, insă nu am simțit o clipă că imi este foame sau că sunt la dietă. Îmi place că pe caserolă sunt scrie caloriile, macronutrienții, ingredientele. Partea frumoasă este că pot să iau meniul oriunde cu mine, iar livrarea se face acasă sau la birou. Așa mă asigur că nu sar peste mese și am mai mult timp pentru a face ce imi place.

Despre

parteneri

logo Tu în cea mai bună versiune a ta cu LifeBox și SanoPass FIT!
Tu în cea mai bună versiune a ta cu LifeBox și SanoPass FIT!

Tu în cea mai bună versiune a ta cu LifeBox și SanoPass FIT!

Ești gata să îți atingi obiectivele de fitness și să te bucuri de un stil de viață sănătos? Ei bine, am pregătit ceva special pentru tine!

Fie că îți dorești să slăbești sau să îți menții greutatea, ai 11 variante diferite de meniu, delicioase și sănătoase pregătite pentru tine. 

Dar asta nu e tot!  Acum poți obține și acces la abonamentul SanoPass FIT la un preț special dedicat abonaților LifeBox, de 170 ron.

SanoPass FIT este primul abonament de fitness din România care vine la pachet cu servicii medicale incluse și nu numai:

️️️  ✅ acces nelimitat la peste 300 de săli;

  ✅ acces la antrenamente online;

  ✅ acces nelimitat la Medicină generală și Internă;

  ✅ acces nelimitat la Telemedicină.

LifeBox și SanoPass FIT sunt susținătorii tăi în cursa spre un stil de viață mai sănătos!

Află mai multe detalii aici  https://bit.ly/44di4vD

Despre

producatorii locali

logo Prisaca Noastră
Prisaca Noastră

Prisaca Noastră

Tradiția Apiculturii, în familia noastră, are peste 117 ani și cea de a cincea generație de Apicultori este în plină formare. Intrăm de mici în Prisaca și-i deprindem tainele pentru a le transmite generațiilor viitoare. Vatra prisacilor noastre, se află în satul CIOHORANI (un areal cu o bază meliferă foarte bună, situat pe dealurile dintre albiile râurilor Moldova și Siret). Satul CIOHORANI se bucură în prezent de efectele benefice ale celor aproximativ 300 de familii de Albină Carpatină iar în acest an sperăm ca efectivul să depășească cota 500.

logo Mons Mellis
Mons Mellis

Mons Mellis

Mons Mellis (Muntele Mierii) este prima denumire în latină a localității Hărman de astăzi, localitate unde, în vechea lăptărie a comunității am pus bazele conceptului Mons Mellis, un proiect care vrea să aducă pe mesele tuturor gustul prăjiturilor si al pâinii de altădată. Conceptul nostru este unul care se dorește a fi cât mai aproape de inima si gusturile românilor; toate produsele noastre, de la prăjiturile de casă și cozonaci până la pâine, au în ele o parte din sufletul nostru, pentru a vă delecta simțurile și a vă fi aproape in toate momentele speciale din viață.

logo Boiler Coffee Shop
Boiler Coffee Shop

Boiler Coffee Shop

Boiler Coffee Shop este combustibilul care pune orașul în mișcare. A luat naștere în 2015, din pasiune pentru cafeaua de specialitate, pasiune alimentată de vreo 10 ani de experiență, de pus pe picioare o școală de cafea (prima din București), câteva campionate de cafea și muuultă (foarte multă) cafea băută.  Momentan ne găsiți fizic la Piața Muncii, la BOILER MILK & COFFEE, un loc mic în care am investit multă încredere pentru că este în #cartier și aproape de oameni, și ne place să credem că Bucureștiul are nevoie MAI ALES de astfel de locuri care să-l alimenteze cu energie bună. 

logo Microgreens
Microgreens

Microgreens

Suntem cel mai mare producător de microplante, vlăstari și specialități culinare fresh din România. Serele noastre sunt în comuna Gorgota, județul Prahova. Microplantele (numite microgreens în străinătate) sunt legume, verdețuri sau plante aromatice foarte tinere. În acest stadiu de creștere, ele au gust mai intens și mai mulți nutrienți decât planta matură.

logo Ferma Bunicii
Ferma Bunicii

Ferma Bunicii

Ferma de prepeliţe, denumită „Ferma Bunicii”, este situată în judeţul Vâlcea, localitatea Băbeni, satul Pădureţu, la marginea pădurii Zmeoaica. Este o afacere dezvoltată sub forma unui „complex agroindustrial integrat şi vertical” ceea ce înseamnă că sunt implicaţi în întregul proces de productie, care să le permită controlarea calităţii de-a lungul fiecărui pas al operaţiunilor, de la ou la produsul finit.

logo Ciupercăria Breaza
Ciupercăria Breaza

Ciupercăria Breaza

În urma unei călătorii în afara țării am descoperit ciupercile Pleurotus, foarte apreciate acolo pentru toate beneficiile lor. Astfel, am decis să începem cultivarea lor la noi în țară, pentru familie și cei apropiați nouă. Cu timpul am primit foarte multe aprecieri și încurajări din partea lor, ceea ce ne-a determinat să ne extindem. A început și este în continuare o afacere de familie, astfel că ne-am împărțit atribuțiile și totul decurge armonios: soțul se ocupă de producerea lor, eu de comercializare, iar copiii noștri se ocupă de promovare.