Atenție! Plasarea comenzilor în București și IF pentru livrare ziua următoare se face până la ora 14:00!   
02.12.2020

LIFEing is a sharing ride!

Misiunea ta începe cu Get Pony și îți aduce un LifeBox Office. Accepți provocarea?

 

Când ziua ta începe cu zâmbetul pe buze, poți primi oricând o provocare-surpriză. Ești gata să intri într-un treasure hunt urban la capătul căruia te așteaptă o recompensă savuroasă și sănătoasă? Iată ce trebuie să faci:

Pornește către job în cel mai eficient mod, la volanul unui mașini din flota Pony, care deja te așteptă pe harta interactivă din București și Cluj

Găsește cutia LifeBox și fă-ți un selfie din mașină (nu uita, doar atunci când semaforul indică roșu!). Postează imaginea pe InstaStory, cu hashtag-ul #treasureRIDE și tag către @lifebox.ro și @getpony. Finalul cursei îți aduce garantat 1 dintre cele 40 de meniuri Office, sub forma unui voucher, iar GetPony iți oferă 20 de unități Pony.

Bazate pe principiile alimentației moderne, rețetele LifeBox sunt elaborate sub atenta supraveghere a unui doctor nutriționist împreună cu un bucătar chef. Noul tău mod conștient de a simți pulsul unei vieți trăite cu bucurie pune accent pe pasiunile pe care ți le redescoperi, pe sportul preferat sau pe momentele în care cea mai bună muzică rămâne liniștea. 

LifeBox Office conține 2 mese & 2 gustări și este bazat pe meniurile Optim, Vegan sau Veggie-Fish, care conțin, de regulă, 3 mese & 2 gustări. Spre deosebire de ele, Office poate fi comandat în două configurații adaptate oricăror nevoi. 

Varianta 1 conține mic dejun, prânz și două gustări, iar varianta 2 include prânzul, cina și două gustări. Cu variante calorice desprinse din meniurile de 1500 și 2000 kcal și cu rețete care nu se repetă timp de 21 de zile.

 

Get Pony este un serviciu de car sharing din România care alimentează un oraș mai respirabil. Cele peste 160 de mașini din flotă transformă mediul urban într-o lume sustenabilă și eliberată de trafic. Disponibil în versiunile Lite, Basic, Pro și Master, serviciul poate fi folosit de persoanele de minimum 21 de ani, care posedă permis de conducere de minimum 12 luni. Mașinile disponibile în aplicație pot fi deschise cu ajutorul telefonului mobil și pot fi parcate, la finalul cursei, în orice punct al orașului. 

LIFEing is a sharing ride!

 
Regulament
LIFEing is a sharing ride!

Citeste si...

Meniul Office, pentru cei ocupați, dar conștienți de importanța unui stil de viață sănătos

Meniul Office, pentru cei ocupați, dar conștienți de importanța unui stil de viață sănătos

Prin meniurile LifeBox am încercat să dovedim că alimentația bazată pe preparate sănătoase nu înseamnă condamnarea la o dietă severă sau o paletă monotonă de gusturi. Meniul Office este adresat celor pentru care cea mai prețioasă resursă este...

Știu, am avut o cerere neobișnuită pentru o proaspătă mămică: am vrut să CÂȘTIG kilograme folosind LifeBox

Știu, am avut o cerere neobișnuită pentru o proaspătă mămică: am vrut să CÂȘTIG kilograme folosind LifeBox

Am discutat cu Fica despre cum a fost să renunțe să mai sară peste mese și cum a ajutat-o LifeBox să nu mai piardă kilograme după sarcină.   Ce te-a determinat să alegi LifeBox în calitate de tânără mămică? Am observat la un...

Frustrarea este normală atunci când modifici stilul alimentar și îți arată că schimbarea funcționează

Frustrarea este normală atunci când modifici stilul alimentar și îți arată că schimbarea funcționează

Mesele organizate reprezintă principala nevoie a tuturor pentru o bună disciplină alimentară. Am stat de vorbă cu Raluca despre cum a ajutat-o LifeBox să își schimbe comportamentul alimentar și ce a câștigat din asta....