02.12.2020

LIFEing is a sharing ride!

Misiunea ta începe cu Get Pony și îți aduce un LifeBox Office. Accepți provocarea?

 

Când ziua ta începe cu zâmbetul pe buze, poți primi oricând o provocare-surpriză. Ești gata să intri într-un treasure hunt urban la capătul căruia te așteaptă o recompensă savuroasă și sănătoasă? Iată ce trebuie să faci:

Pornește către job în cel mai eficient mod, la volanul unui mașini din flota Pony, care deja te așteptă pe harta interactivă din București și Cluj

Găsește cutia LifeBox și fă-ți un selfie din mașină (nu uita, doar atunci când semaforul indică roșu!). Postează imaginea pe InstaStory, cu hashtag-ul #treasureRIDE și tag către @lifebox.ro și @getpony. Finalul cursei îți aduce garantat 1 dintre cele 40 de meniuri Office, sub forma unui voucher, iar GetPony iți oferă 20 de unități Pony.

Bazate pe principiile alimentației moderne, rețetele LifeBox sunt elaborate sub atenta supraveghere a unui doctor nutriționist împreună cu un bucătar chef. Noul tău mod conștient de a simți pulsul unei vieți trăite cu bucurie pune accent pe pasiunile pe care ți le redescoperi, pe sportul preferat sau pe momentele în care cea mai bună muzică rămâne liniștea. 

LifeBox Office conține 2 mese & 2 gustări și este bazat pe meniurile Optim, Vegan sau Veggie-Fish, care conțin, de regulă, 3 mese & 2 gustări. Spre deosebire de ele, Office poate fi comandat în două configurații adaptate oricăror nevoi. 

Varianta 1 conține mic dejun, prânz și două gustări, iar varianta 2 include prânzul, cina și două gustări. Cu variante calorice desprinse din meniurile de 1500 și 2000 kcal și cu rețete care nu se repetă timp de 21 de zile.

 

Get Pony este un serviciu de car sharing din România care alimentează un oraș mai respirabil. Cele peste 160 de mașini din flotă transformă mediul urban într-o lume sustenabilă și eliberată de trafic. Disponibil în versiunile Lite, Basic, Pro și Master, serviciul poate fi folosit de persoanele de minimum 21 de ani, care posedă permis de conducere de minimum 12 luni. Mașinile disponibile în aplicație pot fi deschise cu ajutorul telefonului mobil și pot fi parcate, la finalul cursei, în orice punct al orașului. 

LIFEing is a sharing ride!

 
Regulament
LIFEing is a sharing ride!

Citeste si...

LifeBox m-a ajutat să slăbesc 10 kilograme într-o lună

LifeBox m-a ajutat să slăbesc 10 kilograme într-o lună

Origen și-a dorit încă de la începutul anului să aducă o nouă schimbarea în viață lui și să scape de kilogramele în plus acumulate în timp. Știa ce are de făcut dar nu a găsit timpul și motivația necesară până într-o zi când a descoperit LifeBox...

LifeJuice - natural, nepasteurizat, presat la rece

LifeJuice - natural, nepasteurizat, presat la rece

O băutură cu adevărat sănătoasă: - nu are zahăr adăugat - nu este tratată termic - nu are termen de valabilitate foarte mare Fă cunoștință cu LifeJuice Împreună cu partenerii noștri de la Cold Pressed Juices, aducem pe piață sucuri cu...

Noile caserole cu un conținut din 94% plante

Noile caserole cu un conținut din 94% plante

Contribuția noastră la protejarea mediului înconjurător, în cei 3 ani de când suntem pe piață, a început cu pași mici, dar siguri. Pentru că sprijinim un stil de viață sănătos și dorim să contribuim tot mai mult la protejarea mediului...