21.07.2021

LifeBox m-a ajutat să slăbesc 9 kilograme într-o lună

Origen și-a dorit încă de la începutul anului să aducă o nouă schimbarea în viață lui și să scape de kilogramele în plus acumulate în timp. Știa ce are de făcut dar nu a găsit timpul și motivația necesară până într-o zi când a descoperit LifeBox și dorința lui a devenit mult mai simplă de îndeplinit.

Am stat de vorba cu el despre ce provocări ai atunci când vrei să treci la un stil de viață sănătos și cum a fost experința LifeBox pentru el.

 

Cum ai descrie stilul tău alimentar înainte de LifeBox? 

Până să încerc meniurile LifeBox, pot spune că am avut un stil de viață alimentar destul de dezordonat. Nu respectam mesele principale ale zilei și mâncam mult junk food pentru că nu aveam timp să ne gătim sanatos și când intram pe aplicațiile de food delivery eram tentat să aleg opțiunile nesănătoase care îmi satisfăceau pofta pe moment. Dar nu a durat mult să imi dau seama că nu ma simt bine și am nevoie de o schimbare.

 

Cum a fost experiența de o lună cu LifeBox? 
Dacă ar fi să aleg un singur cuvânt, pentru a descrie această perioadă, aș spune: LIFE-CHANGING!  Și asta datorită faptului că mi-am pus la punct mai multe aspecte din viața personală. Iar cel mai important este că am adus mai multă organizare din punctul de vedere al obiceiurilor alimentare. Iar apoi s-au văzut efectele: mai puține kilograme, o stare mentală mai bună și am avut mai multă energie pentru activitățile zilnice.


Ce beneficii ai avut cu LifeBox? 

Cel mai mult mi-a plăcut ca nu am mai fost nevoie să merg la cumpărături :) Pe lângă că am slăbit 9 kilograme, am mai avut un confort foarte mare pentru că nu a mai fost nevoie să mă gândesc la “Eu ce gătesc astăzi? Ce rețete sănătoase știu?”, deci am câștigat timp si am avut încredere să las pe mâna unor profesioniști să se ocupe de alimentația mea: să gândească un meniu sănătos, să găteasca și să îl livreze în siguranță.

Mi-ar fi fost imposibil să gătesc atâtea retețe și să cumpăr atât de multe ingrediente câte am avut într-o lună de la LifeBox. Nu a fost usor să mă acomodez în primele zile cu meniul de 1500 kcal însă dupa o saptamană s-a reglat și pofta mea “de mai mult”.

Un alt beneficiu important a fost in zona de foodwaste pentru că înainte aruncam mâncarea care se strica dar cu LifeBox am avut meniul gata cântărit dupa nevoile mele și nu a fost nevoie să arunc nimic la gunoi. Și alături de ambalaje prietenoase cu mediu,l am simțit că am grijă de planetă.
 

Ce rezultate ai obținut?

Obiectivul meu a fost să scap de kilogramele în plus și după cum am spus, am reușit să slăbesc 9 kilograme într-o luna doar cu meniurile de la LifeBox, multă apă și un pic de sport. E o schimbare majoră în viață mea pe care am reușit să o fac fără prea mult efort și fără dietă restrictive sau înfometare. Pe lângă că a fost foarte gustoasă mâncarea de la LifeBox, nu am simțit că sunt la dietă. Ba chiar m-am simțit răsfățat uneori cu deserturile și cu cele 5 rețete noi pe care le descoperam în fiecare zi.


Cum a fost LifeBox din punct de vedere culinar?

Diversitate e cuvântul prin care aș caracteriza LifeBox pentru că am descoperit ingrediente și combinații noi pe care nu le-am mai încercat. Eu am ales meniul Vegan și știu că nu e ușor să găsești atâtea combinații de mâncare care să fie gustoase făcând din asta și o experiență culinară.

Mi-a plăcut mult crumble de conopidă, humus cu ardei copt, quiche cu brânză vegetariană, gnochii cu sos de brânză vegetală și mousse de castane.

 

Cum a fost să nu mai gătești?

Deși nu mă feresc de ideea de a-mi pregăti personal masă și chiar mă relaxează asta, m-am bucurat de timpul economisit. În felul ăsta, am investit mai multă energie în activitățile mele principale: muzică și artă.

 

Ce părere au avut prietenii tăi despre acest challenge?

Tot acest proces de transformare l-am arătat în social media pentru că am zis că o să mă motiveze dacă spun public obiectivul meu și poate îi ajut și pe alți să înceapă un stil de viață sănătos.

Am primit o mulțime de mesaje de încurajare de la prieteni și familie iar cei mai mulți erau curioși să afle dacă funcționează LifeBox, cum e mâncarea, ce am primit în meniu, dacă am simțit că sunt la dietă. Unii dintre ei chiar au comandat și mi-au mulțumit ulterior.

 

Cui ai recomanda meniurile LifeBox si de ce?

L-aș recomandă tuturor celor care vor să aibă un stil de viață sănătos, indiferent dacă vor să slăbească sau fac deja sport și vor să se mențină în formă. E una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face, pentru că investești in sănătatea ta fizică și mentală. Însă le recomand să încerce mai multe zile, să vadă cum se simt și ce număr de calorii e potrivit pentru ei.


Cum te simțit, fizic vorbind, după o lună cu LifeBox? S-a schimb ceva?

Ca la 20 de ani :) Sunt într-o formă fizică foarte bună și reușesc să mă trezesc dimineață fără alarmă și pot să îmi încep ziua mult mai fresh. Observ că regimul alimentar are un impact în tot ceea ce faci și după ce începi un stil alimentar sănătos atrage și alte obieciuri bune: somn mai mult, hidratare și dorința de a face sport.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, Origen Todoran s-a făcut cunoscut clujenilor prin activitatea din trupa David and the Six Martini însă faima să s-a extins pe plan național odată cu apariția la Vocea Românei în echipa lui Tudor Chirilă. Pasionat de vioară, dar atras și de pian sau de chitară, Origen își explorează cel mai bine talentul din postura de solist vocal iar recent a lansat două melodii noi “Șefa la decizii” și “„Hai lume, lume”, ce are rădăcini în folclorul tradițional albanez.

LifeBox m-a ajutat să slăbesc 9 kilograme într-o lună

Citeste si...

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

A venit vremea să discutăm și despre echilibru. Echilibrul dintre alimentație și suplimentele nutritive. Până să găsim echilibrul dintre acești 2 factori esențiali pentru un stil de viață sănătos, vă invit să vedem ce ar însemna  pe scurt o...

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Scăzut în carbohidrați și proteină, însă cu un procent ridicat de grăsimi , Meniul Keto a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite. Conține 3 mese pe zi compuse din 70 - 80% grăsimi sănătoase , 15 - 25% proteine și aproximativ 5%...

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Super mămici și tătici din comunitatea LifeBox, împreună cu Posh Baby Brands v-am pregătit un concurs pe "4 roți" pentru cei mai mici "piloți"! Ce trebuie să faci: plasează o comandă pe lifebox.ro, orice meniu...