02.12.2020

Inceput de an, obiective noi, motivatii noi, rezultate mai bune!

Pentru ca stim cat de importanta este alimentatia dar si miscarea, ne-am gandit sa va oferim o surpriza! Cu ocazia inceputului de an in care cele doua se imbina perfect.

Dupa cum bine stiti, inca de la inceput am promovat raportul dintre alimentatie si miscare, cele doua fiind esentiale pentru un stil de viata cat mai sanatos. Cei mai multi dintre noi privesc alimentatia ca pe o sursa de placere, dar la fel de important este aportul de energie al meselor, respectiv continutul caloric.

Pentru o viata sanatoasa trebuie sa facem miscare, insa de cele mai multe ori, programul nu ne permite acest lucru. Totul porneste de la prioritizarea actiunilor, in momentul in care vom intelege ca miscarea nu este o optiune ci o necesitate, cu siguranta vom gasi mai usor timp pentru a le integra in viata noastra.Miscarea nu inseamna neaparat mersul la sala! Facem miscare si atunci cand mergem mai mult pe jos, alegem sa urcam pe scari si nu cu liftul, mergem la birou cu bicicleta si nu cu masina.

Cu LifeBox stii exact ce si cat mananci, in functie de planul alimentar ales. Dar ai idee si cate calorii arzi zilnic? Nicio zi nu este ca cealalta, asa ca nici caloriile nu se consuma la fel. Dar cum stii cate calorii arzi in fiecare zi in functie de cata miscare faci ?

Fitbit este solutia!

De 10 ani, Fitbit inoveaza domeniul dispozitivelor inteligente pentru sanatate si sport. Orice tip de smartphone ai avea, iOS, Android sau Windows Phone, cu un produs inteligent Fitbit la mana stii cati pasi faci, ce distanta ai parcurs, cate calorii ai ars sau cum ai dormit. In fiecare zi, esti astfel mai motivat sa ai un stil de viata mai activ, mai sanatos.

Impreuna cu prietenii nostri de la Fitbit, va propunem la inceput de an o noua provocare. Poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 4 produse inteligente Fitbit + un abonament  de trei saptamani ( 15 zile ) LifeBox.

 

DETALII PREMII

Locul 1: Un ceas inteligent Fitbit Blaze + un abonament de trei saptamani ( 15 zile ) LifeBox
Locul 2: O bratara inteligenta Fitbit Charge 2 Limited Edition 
Locul 3: O bratara inteligenta Fitbit Charge 2 
Locul 4: O bratara inteligenta Fitbit Charge 2 

Ce trebuie sa faci? Nimic foarte complicat.

Regulament:

Scrieti-ne in cadrul acestui post: LINK  ce va motiveaza pe voi sa faceti mai multa miscare si care sunt obiectivele voastre pentru noul an folosind hashtag-ul  #MyReasonIs.

Concursul se desfasoara in perioda 16 Ianuarie – 5 Februarie  2018.

Atentie, te poti inscrie insa o singura data.

Premiul nu se poate echivala in bani. Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe data de 6 Februarie 2018.

Castigatorul trebuie sa aiba domiciul in Bucuresti sau Cluj!

Arata-ne ca stii ce inseamna sa traiesti mai bine, mancand sanatos si avand grija ca, in fiecare zi, sa mergi un pic mai mult :)

 

Inceput de an, obiective noi, motivatii noi, rezultate mai bune!

Citeste si...

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

A venit vremea să discutăm și despre echilibru. Echilibrul dintre alimentație și suplimentele nutritive. Până să găsim echilibrul dintre acești 2 factori esențiali pentru un stil de viață sănătos, vă invit să vedem ce ar însemna  pe scurt o...

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Scăzut în carbohidrați și proteină, însă cu un procent ridicat de grăsimi , Meniul Keto a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite. Conține 3 mese pe zi compuse din 70 - 80% grăsimi sănătoase , 15 - 25% proteine și aproximativ 5%...

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Super mămici și tătici din comunitatea LifeBox, împreună cu Posh Baby Brands v-am pregătit un concurs pe "4 roți" pentru cei mai mici "piloți"! Ce trebuie să faci: plasează o comandă pe lifebox.ro, orice meniu...