29.07.2021

Datorită LifeBox, trăiesc cu mai multă relaxare și am mai mult timp pentru mine

Dorința Patriciei de a pune ordine în stilul alimentar s-a schimbat odată cu LifeBox, care a ajutat-o să mănânce la ore regulate și să își mențină greutatea dorită fără a apela la înfometare sau preparate fără gust. 

 

Va invităm să descoperiți povestea Patriciei cu LifeBox în interviul de mai jos.

 

Cum era stilul tău alimentar înainte de LifeBox? 

Am început jobul după o perioadă de maternitate de doi ani, cu puțin timp înainte să descopăr LifeBox. Am avut o adaptare destul de grea, am început în forță cu un proiect solicitant, poate mai solicitant după o pauză atât de lungă. Din păcate, din lipsă de timp, am început să comand mai mult junk food. Tocmai eu, care altădată găteam și la prânz, și la cină. Ce să comand online, în afară de burger, pizza sau sushi?! Cam acesta era meniul meu zilnic, iar săritul peste mese devenise o obișnuință. În concluzie, un an deloc echilibrat din punct de vedere alimentar, pe parcursul căruia am fost afectată oarecum și la nivel emoțional. Tânjeam după stilul sănătos pe care altădată îl respectam cu atâta naturalețe.

 

Cum a fost pentru ține experiență LifeBox? 

Mi-a plăcut la maximum, mai ales datorită câtorva beneficii foarte clare: mănânc sănătos și gustos, știu câte calorii mănânc, primesc într-un singur pachet mâncarea pregătită pentru toată ziua, nu mai pierd timp la magazine, cumpărând alimente sau în bucătărie, gătind. Pe lângă toate acestea, însă, mi-a plăcut cel mai mult diversitatea meniului.

 

Ce tip de meniu ți-ai ales și cum a fost să primești mâncarea pentru întreaga zi?

Am ales meniul Optim, de 1500 kcal. În fiecare zi, meniul mă aștepta în față ușii încă înainte de a mă trezi. Momentul plăcut al dimineții era acela în care deschideam pachetul, cu mare curiozitate. Nu mă uitam în avans pe site, să văd ce cuprindea meniul zilei, pentru a-mi rezerva o surpriză. De îndată ce începeam cu micul dejun, deschideam mail-urile de la job. Adesea, așteptam cu poftă și nerăbdare momentul prânzului. Gândul că mâncarea este deja pregătită, și că eu trebuie doar să o încălzesc, mă relaxa enorm. O mare ușurare față de perioada de dinainte de Lifebox, când fie trebuia să aleg un fel de mâncare, iar apoi să îl gătesc efectiv sau să îl comand.

 

Ce preparate ți-au plăcut cel mai mult? Ce ai descoperit cu LifeBox din punctul de vedere al gustului? 

Am fost atât de încântată, încât mi-ar fi destul de greu să aleg un preparat favorit. Faptul că aproape zilnic era o supă în meniu a fost o bucurie aparte. Eu ador supele și le aleg adesea ca antreu. Cel mai mult mi-a plăcut varietatea rețetelor livrate prin rotație. Experimentez deja meniul LifeBox de o lună și fiecare pachet a reprezentat ceva nou. Meniul este un mix de gusturi din mai multe colțuri ale lumii.

Am avut parte de preparate foarte variate, iar pe lângă supe mi-a plăcut mult salata de vinete, tarta cheesecake, scramble cu roșii cherry, penne integrale cu sos parmezan și multe altele.

 

Având în vedere că ești mămică, cât timp ai salvat cu LifeBox? 

Hmmm, nici nu m-am gândit la asta până acum, destul de mult dacă aș sta să calculez. Probabil, zilnic, aproximativ o oră ar mai trebui să adaug și faptul că nu am mai mers așa des la magazin, cu excepția momentelor în care aveam nevoie de fructe sau alimente pentru băiețelul meu.

 

Ce beneficii a adus LifeBox în viață ta? 

Trăiesc cu mai multă relaxare și am mai mult timp pentru mine, datorită alimentației echilibrate.

 

Ce rezultate ai avut cu LifeBox? 

Principalul rezultat este acela că m-am putut menține în formă, consumând un număr exact de calorii potrivit pentru mine.

 

Ce ți-a plăcut cel mai mult din experiență cu LifeBox? 

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am avut un meniu echilibrat, nu am avut cheat days și nici nu am simțit vreun moment nevoia unui burger, de exemplu. Meniul este complet. Unde mai pui că în fiecare zi am găsit în pachet ceva dulce (eu ador dulcele),  cum ar fi cheesecake, brownie, cinnamon rolls, tort de morcovi, tartă cu ciocolată sau chiar și budincă de chia cu fructe.

 

Ce au spus cei apropiați de programul tău cu LifeBox? 

Unii prieteni știau deja de LifeBox și mâncaseră și ei, însă majoritatea au fost curioși cu privire la gust. Vrem cu toții să mâncăm sănătos, însă ținem mult și la satisfacție. Nu am putut decât să le confirm faptul că DA, aceste meniuri merită alese, fiindcă sunt gustoase, dincolo de avantajele nutritive.

 

Cui ai recomandă meniurile LifeBox? 

Persoanelor ocupate ce nu am timp să gătească, persoanelor ce vor să se mențină în formă, persoanelor ce vor să slăbească și trebuie să mănânce un număr exact de calorii. Eu am fost în această situație chiar după sarcină, când, pentru trei luni, a trebuit să mănânc 1400 Kcal. A fost o perioadă foarte grea, pentru că nu știam ce să aleg. Lifebox m-a scăpat de această grijă.

E surprinzător, acum, să mănânc echivalentul a 1500 kcal și să mi se pară îndeajuns, când altădată consumam 1800 kcal și tot simțeam foame. Iată cât contează să combini într-un mod corect alimentele pe parcursul unei zile. Eu, adesea, depășeam acasă numărul optim de calorii zilnice, fiindcă mâncam la ore târzii alune, unt de arahide, sau alte gustări. Pachetul LifeBox conține pe lângă cele trei mese și două gustări, și cred că asta face diferența pentru mine. Mănânc de cinci ori pe zi și nu mai am nevoie de o completare, seara.

 

Patricia este una dintre cele mai cunoscute mămici din Cluj, de pe instagram, iar zilnic își împarte viaţa între rolul de mămică pentru băiețelul ei, Ștefan, ce a împlinit recent doi an, și rolul de project manager într-o multinațională din Cluj.

Datorită LifeBox, trăiesc cu mai multă relaxare și am mai mult timp pentru mine

Citeste si...

Știu, am avut o cerere neobișnuită pentru o proaspătă mămică: am vrut să CÂȘTIG kilograme folosind LifeBox

Știu, am avut o cerere neobișnuită pentru o proaspătă mămică: am vrut să CÂȘTIG kilograme folosind LifeBox

Am discutat cu Fica despre cum a fost să renunțe să mai sară peste mese și cum a ajutat-o LifeBox să nu mai piardă kilograme după sarcină.   Ce te-a determinat să alegi LifeBox în calitate de tânără mămică? Am observat la un...

Frustrarea este normală atunci când modifici stilul alimentar și îți arată că schimbarea funcționează

Frustrarea este normală atunci când modifici stilul alimentar și îți arată că schimbarea funcționează

Mesele organizate reprezintă principala nevoie a tuturor pentru o bună disciplină alimentară. Am stat de vorbă cu Raluca despre cum a ajutat-o LifeBox să își schimbe comportamentul alimentar și ce a câștigat din asta....

Am ales LifeBox și am scăpat de întrebarea "Ce mănânc astăzi?"

Am ales LifeBox și am scăpat de întrebarea "Ce mănânc astăzi?"

Am stat de vorbă cu Călin despre cum l-a ajutat LifeBox să se simtă mai bine dupa fiecare masă și să aibe mai mult timp pentru familie. Fiind concentrat pe aspectele importante din viata sa, acesta si-a dorit sa slabeasca câteva kilograme și...