29.07.2021

Datorită LifeBox, trăiesc cu mai multă relaxare și am mai mult timp pentru mine

Dorința Patriciei de a pune ordine în stilul alimentar s-a schimbat odată cu LifeBox, care a ajutat-o să mănânce la ore regulate și să își mențină greutatea dorită fără a apela la înfometare sau preparate fără gust. 

 

Va invităm să descoperiți povestea Patriciei cu LifeBox în interviul de mai jos.

 

Cum era stilul tău alimentar înainte de LifeBox? 

 

Am început jobul după o perioadă de maternitate de doi ani, cu puțin timp înainte să descopăr LifeBox. Am avut o adaptare destul de grea, am început în forță cu un proiect solicitant, poate mai solicitant după o pauză atât de lungă. Din păcate, din lipsă de timp, am început să comand mai mult junk food. Tocmai eu, care altădată găteam și la prânz, și la cină.

 

Cum a fost pentru ține experiență LifeBox? 

 

Mi-a plăcut la maximum, mai ales datorită câtorva beneficii foarte clare: mănânc sănătos și gustos, știu câte calorii mănânc, primesc într-un singur pachet mâncarea pregătită pt toată ziua, nu mai pierd timp la magazine, cumpărând alimente sau în bucătărie, gătind. Pe lângă toate acestea, însă, mi-a plăcut cel mai mult diversitatea meniului.

 

Ce tip de meniu ți-ai ales și cum a fost să primești mâncarea pentru întreaga zi?

 

Am ales meniul Optim, de 1500 kcal. În fiecare zi, meniul mă aștepta în față ușii încă dinainte de a mă trezi. Momentul plăcut al dimineții era acela în care deschideam pachetul, cu mare curiozitate. Nu mă uitam în avans pe site, să văd ce cuprindea meniul zilei, pentru a-mi rezerva o surpriză. De îndată ce începeam cu micul dejun, deschideam mail-urile de la job.

 

Ce preparate ți-au plăcut cel mai mult? Ce ai descoperit cu LifeBox din punctul de vedere al gustului? 

 

Am fost atât de încântată, încât mi-ar fi destul de greu să aleg un preparat favorit. Faptul că aproape zilnic era o supă în meniu a fost o bucurie aparte. Eu ador supele și le aleg adesea ca antreu. Cel mai mult mi-a plăcut varietatea rețetelor livrate prin rotație. Experimentez deja meniul LifeBox de o lună și fiecare pachet a reprezentat ceva nou. Meniul este un mix de gusturi din mai multe colțuri ale lumii.

Am avut parte de preparate foarte variate, iar pe lângă supe mi-a plăcut mult salata de vinete, tarta cheesecake, scramble cu roșii cherry, penne integrale cu sos parmezan și multe altele.

 

Ce beneficii a adus LifeBox în viață ta? 

 

Trăiesc cu mai multă relaxare și am mai mult timp pt mine, datorită alimentației echilibrate.

 

 

Ce rezultate ai avut cu LifeBox? 

 

Principalul rezultat este acela că m-am putut menține în formă, consumând un număr exact de calorii potrivit pt mine.

 

 

Ce ți-a plăcut cel mai mult din experiență cu LifeBox? 

 

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am avut un meniu echilibrat, nu am avut cheat days și nici nu am simțit vreun moment nevoia unui burger, de exemplu. Meniul este complet. Unde mai pui că în fiecare zi am găsit în pachet ceva dulce (eu ador dulcele),  cum ar fi cheesecake, brownie, cinnamon rolls, tort de morcovi, tartă cu ciocolată sau chiar și budincă de chia cu fructe.

 

 

Ce au spus cei apropiați de programul tău cu LifeBox? 

 

Unii prieteni știau deja de LifeBox și mâncaseră și ei, însă majoritatea au fost curioși cu privire la gust. Vrem cu toții să mâncăm sănătos, însă ținem mult și la satisfacție. Nu am putut decât să le confirm faptul că DA, aceste meniuri merită alese, fiindcă sunt gustoase, dincolo de avantajele nutritive.

 

 

Cui ai recomandă meniurile LifeBox? 

 

Persoanelor ocupate ce nu am timp să gătească, persoanelor ce vor să se mențină în formă, persoanelor ce vor să slăbească și trebuie să mănânce un număr exact de calorii. Eu am fost în această situație chiar după sarcină, când, pentru trei luni, a trebuit să mănânc 1400 Kcal. A fost o perioadă foarte grea, pentru că nu știam ce să aleg. Lifebox m-a scăpat de această grijă.

 

Patricia este una dintre cele mai cunoscute mămici din Cluj, de pe instagram, iar zilnic își împarte viaţa între rolul de mămică pentru băiețelul ei, Ștefan, ce a împlinit recent doi an, și rolul de project manager într-o multinațională din Cluj.

Datorită LifeBox, trăiesc cu mai multă relaxare și am mai mult timp pentru mine

Citeste si...

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

A venit vremea să discutăm și despre echilibru. Echilibrul dintre alimentație și suplimentele nutritive. Până să găsim echilibrul dintre acești 2 factori esențiali pentru un stil de viață sănătos, vă invit să vedem ce ar însemna  pe scurt o...

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Scăzut în carbohidrați și proteină, însă cu un procent ridicat de grăsimi , Meniul Keto a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite. Conține 3 mese pe zi compuse din 70 - 80% grăsimi sănătoase , 15 - 25% proteine și aproximativ 5%...

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Super mămici și tătici din comunitatea LifeBox, împreună cu Posh Baby Brands v-am pregătit un concurs pe "4 roți" pentru cei mai mici "piloți"! Ce trebuie să faci: plasează o comandă pe lifebox.ro, orice meniu...