07.12.2020

Cum te poți implica, alături de noi, in proiectul MagicHELP

MagicHELP

Anul acesta, am hotărât să ne alăturăm echipei MagicHELP, proiect al Asociației Magic, cu suport financiar și cu meniuri gratuite, iar tu vei face parte din inițiativa care face mai ușoară viața micilor pacienți și a părinților lor.

Peste 8.000 de meniuri vor fi distribuite până la sfârșitul anului 2020 către părinții și către aparținătorii copiilor internați în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie”, în Institutul Oncologic București. Sprijinul va fi completat de o donație financiară recurentă, pe durata unui an de zile ce se ridică la 55.000 euro.

Cum poti AJUTA și TU?

Știm cât de implicați ați fost în toate proiectele noastre de suflet, astfel, în pagina de check-out a comenzii, am introdus butonul de donație către Asociația Magic prin care îi poți sprijini și tu pe acești oameni minunați, care au atâta nevoie de noi.

LIFEing is about making MAGIC for THEM!

 

Despre Asociația Magic

Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România. Aceasta se ocupă cu a crea servicii, a facilita intervenții medicale și a dezvolta tehnologii care să îmbunătățească sănătatea și viața copiilor ce au un diagnostic oncologic sau alte boli grave și a întregii lor familii.

Prin proiectele asociației se oferă acces atât copiilor, cât și părinților la suport social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav.

Proiectele Asociației Magic

La MagiCAMP se organizează tabere de vară și alte evenimente pentru copii. Prin MagicBOX se trimit pachete lunare pentru familii cu copii bolnavi și situație materială dificilă. Prin MagicHOME se oferă cazare pentru familiile care vin de departe cu copilul la tratament. Prin aplicația MagicHELP se facilitează accesul la reducerile și gratuitățile a peste 200 de companii tuturor familiilor cu afecțiuni grave.

Cu MagicTICKET se oferă vacanțe pentru familii care trec prin momente dificile. Sunt susținuți  copii din toată țara să devină lideri ajutându-și prietenii în nevoie prin programul MagicMAKERS.  Se construiesc case cu MagicROOFS pentru familiile afectate de un diagnostic oncologic și cu situație materială dificilă. Oferă sprijin psihologic și terapeutic copiilor diagnosticați cu boli grave, părinților și fraților acestora prin MagiCARE. Sprjină financiar educația copiilor și tinerilor cu afecțiuni grave prin bursele educaționale MagicEDU. Se vizitează familiile beneficiare din toată țara pentru a le înțelege mai bine nevoile și pentru a le duce cadouri copiilor cu MagiCARAVAN.

Cum te poți implica, alături de noi, in proiectul MagicHELP

Citeste si...

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

A venit vremea să discutăm și despre echilibru. Echilibrul dintre alimentație și suplimentele nutritive. Până să găsim echilibrul dintre acești 2 factori esențiali pentru un stil de viață sănătos, vă invit să vedem ce ar însemna  pe scurt o...

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Scăzut în carbohidrați și proteină, însă cu un procent ridicat de grăsimi , Meniul Keto a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite. Conține 3 mese pe zi compuse din 70 - 80% grăsimi sănătoase , 15 - 25% proteine și aproximativ 5%...

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Super mămici și tătici din comunitatea LifeBox, împreună cu Posh Baby Brands v-am pregătit un concurs pe "4 roți" pentru cei mai mici "piloți"! Ce trebuie să faci: plasează o comandă pe lifebox.ro, orice meniu...