09.11.2021

Am ales LifeBox și am scăpat de întrebarea "Ce mănânc astăzi?"

Am stat de vorbă cu Călin despre cum l-a ajutat LifeBox să se simtă mai bine dupa fiecare masă și să aibe mai mult timp pentru familie.

Fiind concentrat pe aspectele importante din viata sa, acesta si-a dorit sa slabeasca câteva kilograme și să nu mai stea atât de mult să gătească sau să se gândească zilnic la întrebarea “Eu ce mănânc astăzi?

 

După ce ai trecut prin experiența LifeBox, ce prejudecăți pe care le aveai înainte de dietă ai observat că sunt false? 

Atunci când mâncam doar 3 mese pe zi, era important pentru mine să mă simt sătul la finalul mesei, pentru a „rezista” până la următoarea. În schimb, cu LifeBox am început să accept că pot mânca mai puțin, știind că într-o oră - două voi lua o gustare. De asemenea, am realizat că mâncarea poate să fie foarte gustoasă și sățioasă și fără pâine sau multe preparate făinoase.

 

Cu ce diferă dieta cu LifeBox față de alte tipuri de diete?

Eu n-am încercat foarte multe diete. Ce pot spune este că îmi place faptul că mesele de la LifeBox vin în fiecare dimineață gata preparate, nu trebuie să mă mai gândesc ce mănânc în fiecare zi, deci nu mai trebuie să îmi bat capul pentru această decizie și mă pot concentra pe alte aspecte importante. De asemenea, economisesc timpul de a merge la cumpărături pentru ingrediente și timpul petrecut pentru gătit. 

Ce îmi mai place la LifeBox este că toate preparatele sunt gustoase. N-a fost un meniu să nu-mi placă sau să simt că trebuie să depun un efort să slăbesc.

 

Ce preparate ți-au plăcut în mod deosebit?

Mai mult decât să specific un preparat anume, pot menționa că gustările sunt preferatele mele. Acestea sunt mici pauze de la lucru în care mănânc câte ceva gustos. În majoritatea zilelor, una din două gustări era un desert sau ceva dulce. Spre exemplu au fost zile în care am avut iaurt cu fructe, clătite, orez cu lapte și cu fructe, dar și supe creme.

 

Au fost ingrediente sau combinații de ingrediente în rețete pe care nu le-ai întâlnit până acum?

Cu siguranță multe din mesele pe care le-am mâncat nu le-aș fi preparat singur acasă niciodată. Mi se pare că fiecare preparat este gătit de un bucătar profesionist. Au fost unele ingrediente pe care le-am gustat pentru prima oară și mi-au plăcut. Au fost și preparate clasice dar reinterpretate. Chiar am realizat că dacă aș pregăti eu porțiile pe care le primesc, aș face risipă mare de ingrediente, folosind doar câte puțin pentru fiecare porție.

 

Ce sperai să se întâmple în urma dietei LifeBox, care a fost obiectivul tău?

Primul lucru pe care l-am dorit când am început să mănânc de la LifeBox a fost să slăbesc 3 kg. Am fost conștient că nu mănânc echilibrat și schimbarea îmi va face bine și se va vedea chiar și într-o lună.
 

Din punctul tău de vedere, căror persoane se potrivește LifeBox?

Consider că LifeBox este o opțiune foarte bună pentru IT-iști, marketeri, antreprenori, contabili, designeri sau orice profesionist care are un job pe care îl prestează din fața calculatorului, fără prea multe deplasări la clienți. 

Pentru cei care lucrează de acasă mi se pare o opțiune ideală. Inclusiv consider că le-ar prinde bine să mănânce de la LifeBox mămicilor cu copii mici, în felul acesta având mai mult timp la dispoziție să se ocupe de nevoile prichindeilor. 

 

Ce înseamnă pentru tine LifeBox?

LifeBox pentru mine înseamnă un mod sănătos, calculat și gustos de a mânca în fiecare zi, un stil de viață mai echilibrat, cu mai mult timp dedicat pentru familie, muncă și pasiuni.

 

Călin Biriș este unul dintre cei mai cunoscuți traineri și specialiști în marketing online de la noi iar cum multe dintre cursuri și întâlniri cu clienții s-au mutat în mediul online din cauza pandemiei, s-a văzut nevoit să lucreze mai mult de acasă.

Am ales LifeBox și am scăpat de întrebarea "Ce mănânc astăzi?"

Citeste si...

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

A venit vremea să discutăm și despre echilibru. Echilibrul dintre alimentație și suplimentele nutritive. Până să găsim echilibrul dintre acești 2 factori esențiali pentru un stil de viață sănătos, vă invit să vedem ce ar însemna  pe scurt o...

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Scăzut în carbohidrați și proteină, însă cu un procent ridicat de grăsimi , Meniul Keto a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite. Conține 3 mese pe zi compuse din 70 - 80% grăsimi sănătoase , 15 - 25% proteine și aproximativ 5%...

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Super mămici și tătici din comunitatea LifeBox, împreună cu Posh Baby Brands v-am pregătit un concurs pe "4 roți" pentru cei mai mici "piloți"! Ce trebuie să faci: plasează o comandă pe lifebox.ro, orice meniu...