27.10.2021

LifeBox e ca o cutie plină cu surprize

Nunta reprezintă unul dintre cele mai importante și mai frumoase evenimente din viața noastră însă perioada dinainte de eveniment poate să devină foarte aglomerată iar nivelul stresului să crească.

Puteți afla mai multe despre cum a ajutat-o LifeBox pe Diana în interviul de mai jos.
 

Felicitări pentru căsătorie și casă de piatră! Ce te-a determinat să comanzi de la LifeBox înainte de nuntă?  

Mulțumesc! Majoritatea cuplurilor căsătorite din jurul meu m-au avertizat cu regret că stresul  dinaintea nunții ajunge să acapareze întreaga experiență. Nu-mi doream asta, așa că luasem o decizie fermă că, orice ar fi, voi fi relaxată și prezentă pentru experiența asta. Voi fi acolo cu soțul meu, nu cu grijile mele. 
 
Zis și făcut, dar cam cu două săptămâni înaintea nunții, am observat că nu aveam timp nici să respir, darămite să gătesc. 
Iar asta mă frustra! Tot ce mai gustam era luat direct de pe raft, dintr-o pungă. Nu doar că mă lăsa mai înfometată ca înainte, dar îmi încărca conștiința. Ca să mă calmez, căutam ciocolata și mi-am dat seama că nu trebuie să fie așa și că ajutorul e doar la un click distanță.


Față de ce ți-ai propus, ce rezultate ai avut?  

Mi-am menținut greutatea! Am obținut structură în zi. Am avut posibilitatea să-mi iau mâncarea cu mine oriunde aveam treabă și toate astea mi-au ținut hormonii.. și prin urmare sentimentele, sub control. Sincer, nici nu realizasem cât de tare mă stresa partea cu alimentația până nu am rezolvat problema. Partea de organizare a fost chiar o plăcere, o dată ce avem grijă de mine întâi.  


Ce tip de meniu ți-ai ales? Ce te-a atras la acesta?  

Am ales meniul lactose-free de 1500kcal. Rar găsești bucătării care să gătească atât de gustos fără unt și smântână de gătit, darămite să-ți livreze toate mesele acasă dis de dimineață!


După ce ai trecut prin experiența LifeBox, ce prejudecăți pe care le aveai înainte de dietă ai observat că sunt false?  

Am presupus că mâncarea nu poate fi atât de gustoasă, dacă este gătită să fie dietetică, dar m-am înșelat. Ah, și am crezut că nu vor fi mesele suficient de interesante. Îmi place să cred că mâncarea este una dintre bucuriile vieții, iar pentru mine asta înseamnă să mănânc lucruri noi și sofisticate, să le savurez cu companie plăcută și să-mi dau timp să le gust cu adevărat.  

Rețetele voastre sunt impresionant de cosmopolite, cu influențe din bucătării de pe tot globul! Iar atunci când eram acasă, făceam și platingul pe farfuriile mele late înainte să iau masa cu Andrei. Cred că în general în viață trebuie să știi să te bucuri! Cu LifeBox puteam face inclusiv asta.  


Cu ce diferă dieta cu LifeBox față de alte tipuri de diete?  

Eu nu o percep ca o dietă, ci mai degrabă ca stil de viață. Diferența pentru mine este că LifeBox se ocupă de tot! Elimină orice scuză, orice efort care ne stă în calea obiectivelor noastre. Voi faceți chiar tot, de la alegerea rețetelor, și numărarea caloriilor, la mersul la cumpărături, gătit și împărțit. Tot ce rămâne de făcut este să deschidem ușa curierului, atât. Dacă ar fi să adunăm toate orele câștigate, cred că ar fi cel puțin o zi pe săptămână în plus!
  
Mi-a mai plăcut mult faptul că aveți caserole biodegradabile. Nu miros, nu se mișcă și chiar mă mândream că purtam cutiuța după mine oriunde. 


Din punctul tău de vedere, căror persoane se potrivește LifeBox?  

Aș recomanda LifeBox prietenelor mele care vor să slăbească și susțin că au încercat orice. N-am nici un dubiu că LifeBox pe termen lung, cu aportul potrivit de calorii, își va face treaba.  


Ce înseamnă pentru tine LifeBox?  

Pentru mine e un serviciu complet, care-mi amintește mereu ce norocoasă sunt că trăiesc într-o  lume modernă, în care cineva poate să aibe grijă de mine, să mă hrănească, să mă surprindă și să mă facă să mă simt bine în corpul meu, în timp ce alerg după visele mele.

Diana Rogo, cunoscută pentru proiectul “Dyrogue” din mediul online,  și-a planificat foarte atent momentele până la nuntă și a apelat la LifeBox ca să se asigure ca nu mai are grija alimentației și se poate menține în formă fără griji până la evenimentul mult așteptat.

 

LifeBox e ca o cutie plină cu surprize

Citeste si...

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

A venit vremea să discutăm și despre echilibru. Echilibrul dintre alimentație și suplimentele nutritive. Până să găsim echilibrul dintre acești 2 factori esențiali pentru un stil de viață sănătos, vă invit să vedem ce ar însemna  pe scurt o...

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Scăzut în carbohidrați și proteină, însă cu un procent ridicat de grăsimi , Meniul Keto a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite. Conține 3 mese pe zi compuse din 70 - 80% grăsimi sănătoase , 15 - 25% proteine și aproximativ 5%...

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Super mămici și tătici din comunitatea LifeBox, împreună cu Posh Baby Brands v-am pregătit un concurs pe "4 roți" pentru cei mai mici "piloți"! Ce trebuie să faci: plasează o comandă pe lifebox.ro, orice meniu...