02.12.2020

Let's Run Together!

Noi credem in tine, e timpul sa scrii istorie!

Duminică, 25 iunie, ne vedem la B2Run in Parcul Tineretului, unde vom alerga impreuna si vom petrece o zi diferita in energizarea corpului si a mintii.  

Stresul cotidian, agitatia zilnica, programul prelungit la birou si mancarea nesanatoasa consumata la ore neporivite ne poate afecta organismul.

Zilnic, incercam sa ne asiguram ca este ceva de mancare in frigider dimineaÅ£a, la pranz si/sau la cina. Chiar si la birou  ne prinde ora 16:00 realizand ca am baut 2-3 cafele dar nu am mancat nimic.

Punctul culminant este atunci cand decidem sa facem o schimbare in viata noastra: sa mergem la sala, la inot sau  la jogging ( acum ca tot a venit vara) insa ne lovim de urmatoarele probleme:

 Ce sa mananc ? Cand voi face cumparaturile ? Cand o sa am timp sa gatesc ? Cum voi transporta atatea caserole la birou ?

Punand toate aceste probleme pe hartie a fost infiintata aceasta echipa frumoasa. Noi am promis ca ne vom dedica toata munca asupra obiectivelor tale. Stim cat de importanta este miscarea si alimentatia corespunzatoare pentru ca tu sa ai un corp puternic si o minte sanatoasa!

LifeBox sustine performanta si iti este alaturi pentru indeplinirea obiectivelor tale.

Incearca un meniu sanatos si convinge-te singur!

Let's Run Together!

Citeste si...

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

A venit vremea să discutăm și despre echilibru. Echilibrul dintre alimentație și suplimentele nutritive. Până să găsim echilibrul dintre acești 2 factori esențiali pentru un stil de viață sănătos, vă invit să vedem ce ar însemna  pe scurt o...

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Scăzut în carbohidrați și proteină, însă cu un procent ridicat de grăsimi , Meniul Keto a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite. Conține 3 mese pe zi compuse din 70 - 80% grăsimi sănătoase , 15 - 25% proteine și aproximativ 5%...

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Super mămici și tătici din comunitatea LifeBox, împreună cu Posh Baby Brands v-am pregătit un concurs pe "4 roți" pentru cei mai mici "piloți"! Ce trebuie să faci: plasează o comandă pe lifebox.ro, orice meniu...