02.12.2020

LifeBox va dona 8.000 de meniuri în spitale, prin MagicHELP

Cum sprijinim copiii cu afecțiuni oncologice? Împreună!

Anul acesta, am hotărât să ne alăturăm echipei MagicHELP, proiect al Asociației Magic, cu suport financiar și cu meniuri gratuite, iar tu vei face parte din inițiativa care face mai ușoară viața micilor pacienți și a părinților lor.

Uneori, chiar și cele mai dificile probe al vieții pot fi trecute cu succes, dacă ai alături de tine o echipă care să îți dea curaj zi de zi și să te susțină până la capăt. Copiii cu afecțiuni oncologice au un sprijin puternic în MagiCAMP, o echipă inimoasă de voluntari specializați în activități sociale. Cu valori centrate în jurul unui stil de viață sănătos, bazat pe rolul nutrițional-afectiv, pe care îl ocupă hrana în viața noastră de zi cu zi, am hotărât să ne implicăm în această inițiativă.

Peste 8.000 de meniuri vor fi distribuite până la sfârșitul anului 2020 către părinții și către aparținătorii copiilor internați în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie”, în Institutul Oncologic București și facem demersurile necesare pentru a primi aprobare de a livra meniuri și la al treilea spital din Capitală. Sprijinul va fi completat de o donație financiară recurentă, pe durata unui an de zile ce se ridică la 55.000 euro.

Pentru că doar alături de tine am reușit să facem toate aceste lucruri frumoase, o parte din donația totală va fi și din partea ta. Astfel, cu fiecare abonament LifeBox comandat, între 1-14 zile, pentru care până acum erai răsplătit cu promo-puncte,  vei contribui în mod activ, la demersurile noastre. Sperăm că ne vei susține, așa cum ai facut-o și până acum și să apreciezi decizia noastră de a renunța la acest beneficiu și al dona către familiile ce au atâta nevoie de ajutorul nostru.

Promo-punctele acumulate în contul tău, le vei putea aplica în comenzile efectuate pe site-ul nostru, până la sfârșitul anului 2020.

Unbox goodness every day!

LifeBox va dona 8.000 de meniuri în spitale, prin MagicHELP

Citeste si...

LifeBox e ca o cutie plină cu surprize

LifeBox e ca o cutie plină cu surprize

Nunta reprezintă unul dintre cele mai importante și mai frumoase evenimente din viața noastră însă perioada dinainte de eveniment poate să devină foarte aglomerată iar nivelul stresului să crească. Puteți afla mai multe despre cum a ajutat-o...

LifeBox m-a ajutat să am un stil alimentar echilibrat şi să nu mai sar peste mese

LifeBox m-a ajutat să am un stil alimentar echilibrat şi să nu mai sar peste mese

Pasionat de voluntariat, fotografie şi călătorii, Valentin este, în viaţa de zi cu zi, Community Manager la compania Cloudflare, însă cel mai mult se mândreşte cu rolul de tată de adolescenți. Din cauza schimbărilor pe care le-a adus pandemia,...

Datorită LifeBox, trăiesc cu mai multă relaxare și am mai mult timp pentru mine

Datorită LifeBox, trăiesc cu mai multă relaxare și am mai mult timp pentru mine

Dorința Patriciei de a pune ordine în stilul alimentar s-a schimbat odată cu LifeBox, care a ajutat-o să mănânce la ore regulate și să își mențină greutatea dorită fără a apela la înfometare sau preparate fără gust.    Va invităm...